Bitcoin breekt uit boven de $70.500, gaan we verder stijgen?

Louise de Graaf


Dag allemaal, bitcoin (BTC) zit weer behoorlijk in de lift en heeft zelfs de $70.000 doorbroken. Wat kunnen we verder van de koers van bitcoin verwachten, en wat doen altcoins nu?

De markt is constant in beweging waardoor het essentieel is om scherp te blijven en kansen te grijpen wanneer deze zich voordoen.


Bitcoin staat op het punt een ongekend record te breken

  • icon-bitcoin

    Bitcoin nieuws

Bitcoin breekt door de $70k

Bitcoin vertoont tekenen van een sterke opwaartse trend, mogelijk gericht op het bereiken van nieuwe hoogtepunten. De analyse toont aan dat er zowel boven als onder de huidige koers aanzienlijke liquiditeitszones liggen, wat wijst op potentiële bewegingen in beide richtingen. Echter, de nadruk ligt op de bullish zones die suggereren dat de opwaartse trend waarschijnlijk zal voortzetten. Wat ook opvallend is, is een opvallende ‘gap’ tussen de sluitingskoers op vrijdag en de openingskoers op zondag, wat de sterke opwaartse beweging nog verder onderstreept.

Op de wekelijkse grafiek wordt een ‘hanging man’ candlestick patroon opgemerkt, wat wel een puntje van onzekerheid aanduidt. Er zijn daarom wel verdere bullish signalen nodig zijn om een voortzetting van de opwaartse trend te bevestigen.

De dagelijkse grafiek onthult een positief signaal door de uitbraak uit een neerwaarts kanaal en het doorbreken van de $70.500, met een toename in volume die deze beweging ondersteunt. Dit wijst op een mogelijke verandering in de marktstructuur naar een uptrend, maar niets is zeker. Er wordt geadviseerd voorzichtig te blijven en te wachten op pullbacks voor mogelijke instapmomenten, om het risico te beperken en de kans op succes te vergroten.

Het ziet er dus goed uit voor BTC, maar de cryptomarkt blijft altijd onvoorspelbaar. Het is altijd belangrijk om eerst goed onderzoek te doen. Daarom nodig ik jullie uit om mijn nieuwste video te bekijken waar ik de markt en koersen analyseer.

Join de “de Bitcoin Consultant” community

John sluit zijn video’s altijd af met “happy trading”. Want dat is wat hij voor traders doet: hij maakt de moeilijke materie begrijpelijk middels de Youtube video’s en cursusaanbod waardoor traden een “happy” onderneming wordt. Duizenden hebben zijn cursussen al gevolgd en je kunt hier beginnen met de gratis kennismakingscursus. Naast de wekelijkse video’s kun je ook meer updates krijgen in zijn gratis Telegram.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment