Bitcoin analisten verwachten uitbraak naar nieuwe all-time high

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC), de eerste en meest invloedrijke cryptocurrency, staat centraal in onze analyse vandaag.

We verkennen de koersverwachting voor BTC, met een analyse uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en houden we regelmatig live-streams.

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

Bitcoin verloor recent wat momentum en bewoog de laatste weken voornamelijk zijwaarts. Toch lijkt een uitbraak naar een nieuw prijsrecord om de hoek te staan. Dat legden de analisten onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“Bitcoin heeft de laatste tijd vooral zijwaarts bewogen. De koers schommelde tussen twee punten, namelijk de $64.000 en $72.000. Toch lijkt het er steeds meer op dat BTC zich klaarmaakt om naar boven uit te breken.

 

Het feit dat de koers niet onder de $60.000 is gezakt, zien we als een heel positief teken. Zo’n sterke daling zou namelijk niet goed zijn. Nu kijken we uit naar een doorbraak van de hoogste prijs, rond de $74.000. Als dat gebeurt, denken we dat er ruimte is voor een stijging richting $84.000, een nieuwe all-time high

 

We blijven optimistisch over de crypto, maar we blijven wel het niveau van $60.500 goed in de gaten voor de zekerheid.”

Datum analyse: 10 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/sCnK1xW9/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment