Bitcoin afgewezen na nieuw record, maar deze altcoin kan 50% stijgen

Louise de Graaf


In mijn nieuwste video duik ik weer diep in de recente ontwikkelingen rondom bitcoin (BTC) die gisteren nog een nieuw prijsrecord bereikte.

Ook bespreek ik een specifieke altcoin die de potentie heeft om een enorme waardestijging te doormaken.


🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto

Bitcoins nieuwe all-time high

Gisteren bereikte bitcoin een nieuwe all-time high, een mijlpaal die niet alleen voor bitcoin zelf van belang is, maar ook voor de gehele cryptomarkt.

Deze prestatie toont aan dat de bear-markt officieel achter ons ligt en dat we ons in een nieuwe fase van groei en mogelijkheden bevinden.

Echter, na het bereiken van deze piek, zagen we een scherpe afwijzing die leidde tot aanzienlijke liquidaties. Zowel long als short posities werden in grote getallen geliquideerd, en dat benadrukt dat men altijd moet oppassen in de crypto-wereld. Het is een herinnering dat, ondanks de opwinding, voorzichtigheid geboden blijft.

De altcoin die 50% kan stijgen

In de video bespreek ik ook een specifieke altcoin die de potentie heeft om met 50% te stijgen op korte termijn. Ik heb het dan over aptos (APT).

Deze analyse van APT is gebaseerd op technische indicatoren en marktdynamieken die suggereren dat we aan de vooravond staan van een significante beweging.

Het is cruciaal om te begrijpen dat dergelijke kansen niet zonder risico komen, en daarom benadruk ik altijd het belang van eigen onderzoek en risicomanagement.

Naast bitcoin komen ook cryptomunten als ethereum (ETH) en chainlink (LINK) aan bod in mijn nieuwste video. Deze munten vormen de ruggengraat van vele discussies en analyses binnen de cryptowereld, en hun bewegingen kunnen vaak indicatief zijn voor bredere markttrends.

Het navigeren door de cryptomarkt vereist kennis, geduld, en een strategische benadering. Mijn doel is om jullie te voorzien van inzichten en analyses die kunnen helpen bij het maken van geïnformeerde beslissingen.

Of je nu een ervaren handelaar bent of nieuw in de wereld van cryptocurrency, er is altijd iets nieuws te leren. Ik nodig je uit om de volledige video te bekijken. Samen kunnen we de kansen en uitdagingen die de cryptomarkt biedt, navigeren.


Bitcoin ETF’s behalen nieuwe mijlpaal na slechts twee maanden

  • icon-bitcoin

    Bitcoin nieuws

Join de “de Bitcoin Consultant” community

John sluit zijn video’s altijd af met “happy trading”. Want dat is wat hij voor traders doet: hij maakt de moeilijke materie begrijpelijk middels de Youtube video’s en cursusaanbod waardoor traden een “happy” onderneming wordt. Duizenden hebben zijn cursussen al gevolgd en je kunt hier beginnen met de gratis kennismakingscursus. Naast de wekelijkse video’s kun je ook meer updates krijgen in zijn gratis Telegram.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment