bitcoin aan het schommelen, altcoins in de plus

Louise de Graaf


De crypto markt is vandaag licht gestegen, onder andere aangedreven door bitcoin (BTC) en ethereum (ETH). De twee zijn echter erg volatiel, met bijvoorbeeld bitcoin die vannacht nog daalde naar een waarde van $50.600. 


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen hier €10,- gratis crypto

Blik op de crypto markt

De bitcoin prijs is momenteel €47.200 op de Nederlandse crypto exchange Bitvavo. Op de in Dubai gesitueerde exchange Bybit powered by SATOS komt de prijs daarmee uit op $51.160. Het handelsvolume van de munt is momenteel $14,8 miljard. Met een marktkapitalisatie van $1,074 biljoen bedraagt deze momenteel 48,7% van de markt.

De totale marktkapitalisatie, de waarde van alle cryptocurrencies bij elkaar, is momenteel $2,063 biljoen. Deze is in de afgelopen 24 uur met 0,6% gestegen. Dat komt neer op een toename van $12,4 miljard. Het totale handelsvolume is met 12,5% gedaald naar $65,8 miljard. 

De hardst gestegen munten, waaronder NEAR

De drie hardst gestegen cryptocurrencies uit de top 50 zijn:

  • NEAR protocol (NEAR), met een stijging van 7,5% in de afgelopen 24 uur;
  • Sei (SEI), met een stijging van 5,3% in de afgelopen 24 uur;
  • Polkadot (DOT), met een stijging van 4,8% in de afgelopen 24 uur.

Van de drie heeft NEAR protocol de meest succesvolle week achter de rug. De munt is in de afgelopen zeven dagen met maar liefst 12,1% gestegen. Over de afgelopen maand steelt sei echter de show. De token nam in 30 dagen met 36% in waarde toe. 

De hardst gedaalde munten, waaronder uniswap

Uniswap heeft een slechte dag vandaag, met een daling van 5,4% in de afgelopen 24 uur. Filecoin (FIL) is eveneens gedaald met 1,1% in de afgelopen 24 uur. The graph (GRT) zet ook een rode dag neer, alhoewel eveneens zeer licht. De token is met 0,7% gedaald in de afgelopen dag.

Bitvavo geeft 10 euro gratis crypto

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om crypto te kopen? In samenwerking met Crypto Insiders geeft het Nederlandse handelsplatform Bitvavo 10 euro gratis aan nieuwe gebruikers die minimaal 10 euro op het platform storten. Dat is gelijk aan ongeveer 1,79 FIL of 0,58 TIA!

https://bitvavo.com/nl/affiliate/crypto-insiders?a=_ochtendupdate


🚀 Nederlanders maken lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Het belangrijkste nieuws van vandaag

Een van de belangrijkste nieuwsartikelen die vandaag op Crypto-Insiders verscheen betreft de recordstijging van hardware-fabrikant Nvidia. De aandelen van het bedrijf zijn de laatste tijd hard in waarde gestegen. In het artikel wordt dan ook uitgerekend wat je had verdiend als je in januari in het bedrijf geïnvesteerd had.


Post Views: 1.686Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment