Avalanche (AVAX) koers maakt zich klaar voor potentieel harde stijging

Louise de Graaf


Avalanche (AVAX), bekend om zijn hoge snelheid en schaalbaarheid in de blockchain-wereld, is het focuspunt van onze analyse vandaag. De focus ligt op de koersverwachting van AVAX voor de nabije toekomst. Deze analyse komt uit onze Premium omgeving.

Wil je meer analyses of heb je vragen? Voor slechts 1 euro bieden we 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct in contact kunt komen met onze analisten. Onze analyses zijn puur informatief en onze analisten zijn geen financieel adviseurs.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe AVAX analyse uitgebracht in de Premium omgeving. Hierin benadrukten ze de volgende aspecten:

“AVAX bevindt zich momenteel in onze eerder vastgestelde groene koopzone, die ligt tussen de $32 en $35. Deze zone ligt ook dichtbij een belangrijke dynamische trendlijn.

 

Op dit moment verwachten we dat AVAX in deze zone zal consolideren, waarmee het kracht opbouwt voor een mogelijke uitbraak naar boven. Voor de middellange termijn voorzien we een stijging van AVAX die naar verwachting ten minste de $50 zal bereiken, en waarschijnlijk nog hoger.

 

Voor ons risicobeheer houden we een invalidatieniveau aan op de $31. We blijven de situatie rond AVAX nauwlettend volgen en zullen updates delen bij significante veranderingen. Voor meer gedetailleerde informatie, houd onze Premium omgeving in de gaten.”

Datum analyse: 14 januari. TradingView link: https://www.tradingview.com/x/8JzutU2t/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een ETH USD chart

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 29Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment