Aquari zet crypto in voor een schonere wereld

Louise de Graaf


In de wereld van cryptocurrencies speelt innovatie een cruciale rol, en Aquari, een uniek cryptoproject, tilt dit naar een hoger niveau. Aquari is niet zomaar een digitale munt; het is naar eigen zeggen een beweging die blockchain-technologie gebruikt om concrete, positieve veranderingen teweeg te brengen in onze wereld. Het meest opvallende aan Aquari is dat het niet alleen gericht is op financieel gewin, maar ook streeft naar een schoner milieu door het aanpakken van plasticvervuiling in oceanen en rivieren.

Aquari’s unieke aanpak in crypto

De basis van Aquari’s strategie ligt in zijn doordachte infrastructuur. Met een uitgebreid platform biedt Aquari functies die essentieel zijn voor zowel milieuactivisme als financiële betrokkenheid en maakt Aquari aantrekkelijk voor zowel milieuactivisten als investeerders.

Belangrijk is de introductie van een in-app betalingssysteem (IAPS) in de Aquari-app waardoor zelfs mensen zonder enige kennis van crypto eenvoudig Aquari kunnen kopen zonder enige kennis van crypto. Dit kan zelfs met iDeal of Apple Pay. Achter de schermen wordt dit geld omgezet in BNB en vervolgens in Aquari-tokens. Voor de meer crypto-vaardige gebruikers is het ook mogelijk om Aquari te kopen via Pancakeswap, een bekende gedecentraliseerde exchange (DEX).

Deze functie, gecombineerd met het ingebouwde wallet-systeem en Aquavote, een DAO-governance paneel, benadrukt hoe technologie kan worden ingezet voor maatschappelijke doeleinden zonder dat men een ‘crypto-expert’ hoeft te zijn

Staking, NFT’s en ‘clean2earn’

Het meest recente initiatief van Aquari introduceert daarnaast een abonnementssysteem met staking-mogelijkheden, wat zorgt voor een consistente inkomstenstroom en meer financiële stabiliteit voor het project. Bovendien zullen bepaalde schoonmaakacties leiden tot het verdienen of upgraden van proof-of-work Aquari NFT’s, die staking-kosten kunnen verlagen. Deze elementen van gamification en beloning maken het aantrekkelijk voor meer gebruikers om zich actief in te zetten voor milieuverbetering.

En als kers op de taart kunnen mensen hier dus daadwerkelijk een zakcentje verdienen. Een dergelijke aanpak van milieuproblemen bestaat vandaag de dag eigenlijk nog niet.

Aquari’s benadering is revolutionair in de zin dat het laat zien hoe decentralized finance (DeFi) en non-fungible tokens (NFT’s) niet alleen financiële speculatie dienen, wat hedendaags helaas wel vaak het geval is, maar ook een krachtige bijdrage kunnen leveren aan een betere wereld. Met een groeiende gemeenschap en initiatieven die daadwerkelijke verandering brengen, staat Aquari op de voorgrond van een beweging die zowel de crypto-wereld als onze planeet ten goede komt.

Wil je meer weten over Aquari? Neem dan zeker een kijkje op de socials van het project. Aquari is onder meer te vinden op X en heeft een eigen Telegram kanaal.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment