Andrew Tate veroorzaakt ‘chaos’ met eigen cryptocurrencies

Louise de Graaf


De crypto markt heeft weer een nieuwe golf van opwinding en volatiliteit ervaren, dit keer dankzij voormalig kickbokskampioen en controversiële influencer Andrew Tate. Na Iggy Azalea, is het nu Tate die de Solana gemeenschap op zijn kop zet met een reeks van door hem geïnspireerde memecoins. Binnen een paar uur hebben deze memecoins honderden miljoenen dollars aan kapitaal aangetrokken en zijn ze de meest verhandelde cryptocurrencies op DEXScreener.

Toncoin bereikt grote DeFi mijlpaal na indrukwekkende groei

Toncoin bereikt grote DeFi mijlpaal na indrukwekkende groei

Andrew Tate’s invloed op Solana

Het is duidelijk dat memecoins momenteel de belangrijkste drijfveer zijn op het Solana netwerk. Met Tate’s recente betrokkenheid zijn zijn tweets overspoeld met berichten over de crypto markt. Hij beweert actief de Solana markt te willen “crashen” door chaos te creëren met zijn memecoins.

“There’s a lot of people asking me about all of this chaos I’ve created in the crypto markets as I’m trying to crash Solana,” verklaarde Tate op zijn X-account. Zijn berichten hebben geleid tot miljoenen tweets en hij beweert dat sommige mensen miljoenen dollars hebben verdiend dankzij zijn acties.

Een van de opmerkelijkste gebeurtenissen was Tate’s bewering dat hij meer dan $30 miljoen aan memecoins heeft verbrand, wat de volatiliteit verder heeft aangewakkerd. Zijn handelingen en uitspraken hebben geleid tot een ongekende beweging in de markt, waarbij investeerders en handelaren proberen te profiteren van de snel veranderende omstandigheden.

Andrew Tate over cryptohandelaren: “Grootste losers ooit”

Afgelopen februari noemde Tate cryptoliefhebbers in een post op X nog de “grootste losers ooit.” Tate stelde dat investeerders die hopen op grote winsten van cryptocurrencies, zoals bitcoin (BTC), zich zouden vergissen. Deze scherpe kritiek kwam kort nadat hij zelf aankondigde $100 miljoen in bitcoin (BTC) te investeren. 

Tate’s haat-liefde relatie met crypto bereikt met de lancering van al deze memecoins weer een nieuw hoogtepunt. De coins zijn ongekend populair en zetten de hele cryptomarkt op zijn kop.

Het blijft echter de vraag of Tate zijn doel gaat bereiken om Solana te “crashen,” ondanks de grote activiteit die zijn memecoins tot stand hebben gebracht. Ook is het belangrijk om zeer voorzichtig te zijn met dergelijke volatiele munten zoals die van Tate, aangezien oplichting nog steeds een groot probleem vormt voor de cryptomarkt. 


Post Views: 0

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment