Andrew Tate haalt fel uit naar cryptoliefhebbers: “grootste losers ooit”  

Louise de Graaf


De voormalige kickbokskampioen en social-mediapersoonlijkheid Andrew Tate heeft opnieuw de schijnwerpers op zich gericht met zijn scherpe kritiek op crypto-investeerders. Tate, bekend om zijn controversiële uitspraken, noemde onlangs crypto-nerds als de “grootste losers op de planeet”.


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen hier €10,- gratis crypto

Tate’s aanval op cryptofans

In een tirade tegen de crypto-industrie beweert Tate dat mensen die zich bezighouden met crypto hun tijd verspillen aan een nutteloze en onzekere onderneming. Hij stelt dat degenen die zichzelf beschouwen als deel van de cryptowereld “niets anders zijn dan gokverslaafden die op zoek zijn naar de volgende snelle winst”. Opvallend, aangezien hij zelf ook tot deze groep behoort. Zo heeft hij ooit 21 bitcoin (BTC) aangeschaft, wat hem toen is ontnomen door de Roemeense autoriteiten.

Tate neemt wel vaker controversiële standpunten in. Ook nu heeft hij zichzelf weer in het middelpunt van de belangstelling gekregen via zijn X-post (voorheen Twitter). Hoe er eerder nog geruchten rondgingen dat de influencer zijn eigen cryptomunt wilde lanceren, ontkrachtte hij deze tijdens een podcast. In een gesprek met voormalig vicevoorzitter van Paramount Pictures Rob Moore ging hij in gesprek tijdens de Disruptors Podcast van 23 februari.

Nu heeft Tate opnieuw beroering veroorzaakt met zijn aanval op cryptofanaten. In het interview met Moore gaf hij aan graag grapjes te willen uithalen met de crypto-industrie. Hij heeft een erg negatieve mening over crypto-investeerders, blijkt uit zijn woorden:

“Ik vind het gewoon leuk om te dollen met crypto-Twitter omdat crypto-Twitter de grootste afwijkende losers op de planeet zijn. Ze zijn losers. Crypto is het enige scenario dat ik kan bedenken waar je een heleboel geld kunt verdienen terwijl je de samenleving nul helpt.”

De ex-kickbokser ging verder door handelen in crypto te vergelijken met “slechte handelingen in een normaal bedrijf,” zoals het verwerven van bloeddiamanten. Hij beweerde zelfs dat dit beter was dan crypto.

Crypto-Twitter vol met “gokkende losers”, aldus Tate

Tate beschouwt crypto als uniek. Iemand kan $100 investeren en een miljoen dollar verdienen. En dat zonder enig voordeel voor de samenleving, zonder ooit iemand te helpen of enige waardevolle lessen te leren, vertelt hij. Hij gelooft dat zijn manier van geld verdienen beter is omdat hij veel belangrijke lessen heeft geleerd:

“Je leert hoe je moet praten, hoe je met stress moet omgaan, je leert hoe je mensen moet beheren, je leert over bankzaken, je leert over belastingen, je leert dingen. Als je een hoop geld verdient met een cryptopump, heb je niets geleerd en niemand geholpen. Het is de droom van een luie persoon om een shitcoin te kopen, die explodeert, dan rijk te worden zonder werk.”

De 37-jarige spreker geeft aan dat crypto-investeerders niets weten: “alles wat ze weten is gokken, dus ze gokken opnieuw, verliezen meer, lenen geld, gokken opnieuw, verliezen meer.” Mede om die reden gelooft Tate dat crypto-Twitter vol zit met losers. “Ik hou ervan om met ze te spelen omdat ze willen dat ik een munt lanceer omdat ze een hoop geld zouden verdienen”, sluit hij af.


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment