5 gratis crypto kerstcadeaus voor jezelf die je vandaag nog kan uitpakken

Louise de Graaf


Kerst is alweer voorbij, maar dat betekent niet dat de festiviteiten voorbij zijn. Met oud en nieuw op de loer begeven we ons nog midden in de feestdagen. Ook bij Crypto Insiders is men nog volop in de kerststemming: lezers krijgen vijf gratis crypto kerstcadeaus. Deze zijn vandaag nog te openen, maar zullen nog beperkt geldig zijn. Hieronder staan ze uitgewerkt, dus wees er snel bij en verwen jezelf met nog een paar laatste kerstcadeaus.


Ripple versterkt Europese aanwezigheid met grote stap

Ontvang €20 gratis bij crypto exchange Bitvavo

Tot het nieuwe jaar kunnen lezers van Crypto Insiders €20 registratiebonus binnenharken bij het maken van een account. Dit wordt uitgedeeld bij een minimale storting van €10. Daarnaast handelt men de eerste €10 duizend zonder transactiekosten, wat aanzienlijk kan schelen. Ook heeft Bitvavo een account garantie, waarbij men voor diefstal verzekerd is tot €100 duizend.

Een maand lang gratis Crypto Insiders Premium

Ook Crypto Insiders zelf doet mee aan de festiviteiten. Lezers krijgen een maand lang gratis Premium. Tijdens het registratieproces zullen we vragen om een verificatie van 2 cent. In onze premium omgeving kan men meepraten met een hechte groep ervaren crypto traders. Daarnaast krijg je toegang tot livestreams en analyses van onze topanalisten, en nog veel meer. 


Kerstcadeautje 🎁 PostNL’s laatste Crypto Stamp 2 nog beperkt beschikbaar voor €9,25

Ontvang €18 gratis bij crypto exchange Bybit

Nederland’s meest diverse crypto exchange, Bybit, heeft eveneens een cadeautje. Gebruikers krijgen €18 aan crypto cadeau na een storting van minimaal €90. Met een aanbod van meer dan 400 tokens is het de grootste op de Nederlandse markt. Daarnaast heeft Bybit ook een decemberdeal: tot 31 december krijgt men bij een $500 storting, $50 aan crypto cadeau


Revolut bank gedwongen om handel in cryptocurrencies te stoppen

Rollman Mining: krijg €500 korting op een miner

Bij Rollman Mining is het ook feest. In samenwerking met Crypto Insiders krijgt men maar liefst €500 korting bij de aanschaf van een bitcoin miner. Een mining machine is wellicht de meest stabiele bitcoin investering. Men krijgt namelijk uitbetaald ondanks wat de bitcoin koers doet. Bij Rollman Mining doen zij het minen voor je en zit je niet met een torenhoge energierekening opgescheept. 


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Bonus: PostNL’s crypto stamp

De voorraad is beperkt, dus wees er snel bij. PostNL geeft een aantal van de schaarste crypto stamps safe’s weg, de regenboog safe. Koop een crypto stamp en vul de code die je in de bevestigingsmail ontvangt in op deze pagina. Begin januari maken we de winnaars bekend.

Post Views: 10Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment