40% stijging naar $4 in zicht

Louise de Graaf


NEAR Protocol (NEAR), bekend om zijn schaalbare blockchain-ontwerp, is het onderwerp van deze analyse. We concentreren ons op de koersverwachting voor NEAR voor de komende periode. Dit artikel biedt een kijkje in onze technische analyse, afkomstig uit onze Premium omgeving.

Geïnteresseerd in meer informatie of heb je vragen? Voor een bijdrage van 1 euro verkrijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar onze analisten beschikbaar zijn voor jouw vragen. Let op: onze analyse dient ter informatie en onze analisten bieden geen financieel advies.


Fantom (FTM) koers richt zich op volgende mijlpaal: de golden pocket

Technische analyse NEAR protocol (NEAR) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben een interessante kans gespot op de grafiek van NEAR en hebben dit direct met alle leden uit de Premium omgeving gedeeld. Zij zeiden het volgende:

“We zien een opvallende ontwikkeling op de grafiek van NEAR. Na een periode van consolidatie, waarin NEAR zijn prijsactie aanzienlijk heeft verbeterd, zien we het begin van een 12345 Elliott Wave patroon. 

 

Dit duidt op een mogelijke opwaartse trend, vooral nu NEAR de golden pocket – een cruciaal gebied tussen de 50% en 61,8% Fibonacci retracement niveaus – nauwkeurig heeft geraakt tijdens wave 2, met prijsniveaus tussen $2,748 en $2,84.

 

De raking van de golden pocket wijst op een sterke ondersteuning voor NEAR en markeert een potentieel keerpunt. Dit betekent mogelijk dat wave 3 de prijs naar de $4 zal drijven, wat een stijging van ongeveer 40% is.”

Datum analyse: 1 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/KRCXxKev/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment