2 belangrijke indicatoren wijzen op een sterke stijging voor solana

Louise de Graaf


Solana (SOL) bereikte nog een lokale piek van bijna $210 in maart. Daarmee kwam het project erg dichtbij zijn all-time high (ATH) dat het in november van 2021 wist te vestigen. Inmiddels handelt de digitale munt meer dan 27% lager, met een waarde van ongeveer $152 op het moment van schrijven.

De huidige daling heeft te maken met de zorgen over de economische situatie in Amerika. De publicatie van de inflatiecijfers door de centrale bank in het land, de Federal Reserve (Fed), staan voor de deur. Aan de hand van een tweetal indicatoren hoeven we ons geen zorgen te maken om solana. De huidige daling zou juist een teken kunnen zijn van een koopmoment.

LUNA schiet omhoog door nieuws over mogelijk einde cryptorechtszaak

LUNA schiet omhoog door nieuws over mogelijk einde cryptorechtszaak

Solana blijft sterk

Ten eerste is de funding rate van SOL futures stabiel gebleven sinds 8 juni, dit blijkt uit data van blockchain analyse platform CoinGlass. Futures zijn financiële contracten die vaak worden gebruikt om te speculeren op prijsbewegingen. De stabiliteit duidt op een evenwichtige vraag tussen long (koop) en short (verkoop) posities, ondanks de recente prijsdaling, en wijst op markt resistentie.

Daarnaast toont on-chain data van analyse platform DappRadar aan dat er een stijging is in zowel het aantal gebruikers als het transactievolume op het Solana netwerk. SOL is momenteel gerangschikt als de vierde grootste blockchain op basis van het aantal 24-uurs actieve adressen die communiceren met gedecentraliseerde applicaties (dApps). De activiteit is een duidelijk teken van een blijvend vertrouwen en voortdurend gebruik van het netwerk.

Investeerder zet zinnen op $400 SOL koers

Als het aan Ryan McMillin, de Chief Investment Officer bij Merkle Tree Capital, ligt, gaan we nog veel meer van SOL zien. Hij voorspelt namelijk dat de stijging nog niet ten einde is. Het investeringsfonds mikt op een koersdoel van #$400, bijna driemaal het huidige niveau van $152.

Een koersstijging tot $400 zou Solana een marktwaarde van ongeveer $180 miljard geven en ook zou het een nieuwe all-time high betekenen.


Post Views: 140

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment