12-jarige jongen verdient crypto-fortuin met borsten van zijn moeder

Louise de Graaf


Het is nooit saai in de wereld van crypto. Onlangs was er een jongen van 12 die door een slimme truc miljoenen aan crypto’s wist te vergaren. Om dit te bereiken gebruikte de tiener onder andere de borsten van zijn moeder.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Een kortstondige piek

De 12-jarige startte een stream op Kick, een live streaming platform. Tijdens deze videostream promootte hij zijn eigen gecreëerde token $LIVEMOM. In iets meer dan een uur tijd wist het kind zo’n 1.500 kijkers te overtuigen te investeren in de token.

Het kind en zijn moeder beloofden verschillende acties uit te voeren aan de hand van de marktkapitalisatie die de $LIVEMOM token bereikte. Deze acties bestonden er onder andere uit dat de jongen zich door zijn moeder kaal zou laten scheren, het eten van honden voer, en het laten gieten van melk over de borsten van zijn moeder.

De digitale munt bleef stijgen totdat de videostream abrupt werd beëindigd, wat resulteerde in een scherpe daling van de prijs van $LIVEMOM, van een marktkapitalisatie van $310.000 naar $129.000.

Weinig details bekend

Een halfuur later werd echter een nieuwe stream gestart, met een nieuwe token genaamd $LIVEMOM2. Deze token deed het minder goed dan de eerste en bereikte een marktkapitalisatie van slechts $100.000, om vervolgens na de stream waardeloos te worden.

Op dit moment is er weinig bekend over de moeder en tiener. Zo is het onduidelijk of ze moeder en zoon zijn, en of de jongen die in de stream verscheen daadwerkelijk 12 jaar oud is. Wat wel vaststaat, is dat ze beiden hieraan een aanzienlijk zakcentje aan hebben overgehouden.


📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀

Amerikaan verdient crypto fortuin

Er zijn kansen genoeg in de wereld van crypto. Zo is er het opmerkelijke verhaal over Cooper Turley, een 25-jarige Amerikaan. Hij beweert een fortuin te hebben vergaard door op zijn 18de te investeren in ethereum (ETH) en bitcoin (BTC). 

Zeven jaar geleden begon hij met investeren toen bitcoin werd verhandeld voor $2000 en ether voor enkele honderden dollars. Zijn portfolio bloeide op, voornamelijk tijdens de grote bullmarkt tussen 2019 en 2021.

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.


Post Views: 411Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment